Paroc kőzetgyapot

Paroc csoport élen jár az energia-hatékony szigetelések-termékek és megoldások terén. A vállalat 13 országban van jelen szerte Európában, a termelési létesítmények: Finnország, Svédország, Litvánia és Lengyelország A cég székhelye Helsinkiben, Finnországban található. A kőzetgyapot szigetelések igen széles körben alkalmazhatóak hő, hang, tűz elleni szigetelésre – lapostetők, magastetők, átszellőztetett homlokzatok, alulról hűlő födémek, gipszkarton rendszerek valamint a homlokzati szigetelések készítésére is.

A Paroc termékek kiváló műszaki tartalmuk és kedvező ár-érték arányuk miatt magyar építőanyag-piac meghatározó szereplői. Paroc folyamatosan fejlesztései eredménye képen, mindig új és újabb termékek jelennek meg az építőipar területén hogy, megfeleljenek a fogyasztók változó követelményeinek. A Kőzetgyapot Kft kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat ezért, az ország legtöbb építőanyag kereskedőjénél megtalálhatóak termékeink.

A Paroc csoport vállalata ISO 9001 minősítéssel rendelkezik évek óta. A Paroc termékek minőségi irányítási rendszere szintén megfelel az építőipar részletes iránymutatásainak. A Paroc kőzetgyapot szigetelőanyagok minden nemzetközileg ismert szabványnak megfelelnek.

Miért kőzetgyapot?

Biztonságos szigetelési megoldásokat ajánlunk, az építőipar számos területén. Az építőipar területén szerzett tapasztalatainkat örömmel osztjuk meg Önökkel.

A Paroc kőzetgyapot egy kiváló anyag a következő hatásokkal szemben:

Tűz: Paroc kőzetgyapot termékek anyaga természetes kő, és csak kis mennyiségű kötőanyag hozzáadásával készül. Paroc kőzetgyapotot nem éghető anyag.(A1)
Hideg/Meleg:Köszönhető a sokoldalú alkalmazásának a kőzetgyapot egyaránt véd a hideg és a meleg káros hatásaitól, és hosszú távon keresztül biztosít kellemes lakó környezetet a család számára. Emelet biztosítja az energiatakarékos szigetelési megoldásokat, amely egyre inkább növekvő energia árak mellet fontos szerepet játszik mindennapi életünkben
Páratartalom:A Paroc termékek kiváló páraáteresztő képességének köszönhetően, az épületen keresztül áramló pára akadálytalanul tud mozogni minden irányban.
Hang:Kőzetgyapot lemezek kiváló hang és zajcsökkentő feladatokat látnak el az építőipar számos területén: beltéri helységek közti hangszigetelésként vagy külső zajoktól védelmet biztosító homlokzati szigetelésként, födémközti zajszigetelés terén is kiváló hangszigetelést biztosít.